Welke mobiele bluetooth speaker is geschikt voor onderweg?

Je gaat op reis, je wacht ergens of je gaat met vrienden ergens relaxen. Wat is dan de ideale bluetoothspeaker voor onderweg? Is een mobiele bluetoothspeaker het waard om aan te schaffen?

Gebruiksvriendelijk

Een mobiele bluetoothspeaker is erg gebruiksvriendelijk. Er zijn vele soorten en maten van diverse merken waaruit je kunt kiezen met elk hun eigen unieke sellingpoints. Daarom moet je voor jezelf ook afvragen wat jij het liefst meeneemt op reis. Wil je liever wat meer geluid, dan heb je de grotere bluetoothspeakers die ook betere geluidskwaliteit leveren. De kleinere speakers missen dat mooie volle lage geluid. Echter hebben deze juist het voordeel van de compactheid waardoor je ze echt overal in kunt vervoeren. Het mooie van een bluetoothspeaker is het gemak van verbinden. Je hoeft alleen een bluetooth verbinding op te zetten met een mobiel apparaat en je kunt al contact maken met de speaker. Het bereik kan oplopen tot een tiental meters, genoeg speelruimte dus om meerdere speakers te plaatsen. Je kunt vaak zelfs makkelijk diverse speakers koppelen, de tijd van klungelen met kabels is voorbij.

Accuduur

Als je een mobiele bluetoothspeaker voor onderweg zoekt, is de accuduur een erg belangrijk onderwerp waar je rekening moet houden. Des te groter de speakers zijn (wat zorgt voor meer vermogen), des te sneller de accu’s ook leeg kunnen raken. Hou hier dus rekening mee in de zoektocht naar jouw ideale bluetoothspeaker voor onderweg. Je kunt er ook voor kiezen om een extra powerbank aan te schaffen voor onderweg met een hoge accucapaciteit. Zo kan je jezelf van extra muziektijd voorzien.

De beste bluetoothspeaker

Er zijn enkele merken te noemen die op de lijst komen als je kijkt naar accuduur, volume en afmetingen. De JBL Charge 3 is een erg geschikte kandidaat met maar liefst 20 uur speeltijd, een hip design en goed volume. Ook De JBL flip is een populaire kandidaat, deze is stof- en spaterwaterdicht en kan wel tegen een stootje. Erg geschikt om dus mee te nemen waarbij je geen zorgen hoeft te maken dat het beschadigd raakt door het vervoer. Ook weet het geluid te imponeren door een goede bas voor dit formaat. Er is zelfs een JBL Extreme edition die qua volume er boven uit steekt. Maar dat zie je ook aan de afmetingen terug en de prijs. Weeg dus af welke bluetoothspeaker voor onderweg voor jou het meest praktisch is.