Wat kunnen we verwachten van de OnePlus 11?

De OnePlus 11 wordt de volgende grote release van het populaire Chinese merk OnePlus, en omdat we grote fans waren van de OnePlus 10 Pro, kijken we al naar de toekomst en speculeren we over wat de volgende versie zal brengen.

alles over de OnePlus 11

Dit wordt waarschijnlijk de eerste OnePlus-telefoon van 2023 en waarschijnlijk een van de beste Android-telefoons van het jaar, uitgaande van de geruchten, hoewel we zullen moeten afwachten. Hieronder vind je al die geruchten, en daaronder hebben we een verlanglijstje geschreven met wat we van deze telefoon zouden willen zien.

OnePlus 11 beschikbaarheid

We zullen waarschijnlijk het debuut van de OnePlus 11 in de eerste paar maanden van 2023 zien, misschien gespreid per regio, zoals de OnePlus 10 Pro was, maar hopelijk tijdens één groot lanceringsevenement, zoals het geval was bij de vorige telefoons.

OnePlus 11 geruchten

Allereerst is het vermeldenswaardig dat er misschien maar één OnePlus 11-model is, en dat het volgens een lek de OnePlus 11 zou kunnen heten, maar deze het soort specificaties heeft dat je van een OnePlus Pro uitvoering mag verwachten.

Dat gezegd hebbende, verwijzen andere lekken specifiek naar de OnePlus 11 Pro, dus de naamgeving blijft onzeker, maar het lijkt waarschijnlijk dat we een pro-model zullen krijgen, of het nu pro in de naam heeft of niet. Of er ook een model met mindere specificaties zal zijn, is minder duidelijk, maar ziet er niet erg waarschijnlijk uit.

De camera

Er wordt gezegd dat het een 16 MP camera aan de voorzijde heeft en een camera met drie lenzen aan de achterzijde met een 50 MP hoofdsensor, een 48 MP ultragroothoeklens en een 32 MP telefoto met 2x optische zoom. Meer recentelijk heeft een ander lek opnieuw melding gemaakt van 16 GB RAM, eraan toevoegend dat de OnePlus 11 ook een keramische afwerking zal hebben, evenals verbeterde UFS 4.0-opslag, aanzienlijk sneller dan de UFS 3.1-technologie die wordt gebruikt in de betere telefoons van 2022.

dit kunnen we verwachten van de OnePlus 11

De OnePlus 11 zal waarschijnlijk ook lange tijd worden ondersteund, aangezien OnePlus heeft aangekondigd dat “geselecteerde apparaten die in 2023 en daarna worden gelanceerd” vier grote Android-updates en vijf jaar beveiligingspatches zullen krijgen..

OnePlus 11: wat we willen zien

Een niet-Pro-versie

Is de OnePlus 10 Pro echt ‘Pro’ als er geen standaardversie is? Nee, niet echt, zouden we zeggen, maar om de een of andere reden had de enige telefoon van OnePlus van 2022 dat achtervoegsel. We zouden graag zien dat de OnePlus 11 wordt geleverd met ten minste twee andere versies, en misschien ook een derde – of het nu een Lite-, Ultra- of Pro Plus-versie is.

Een minder ingewikkelde lancering

Wanneer telefoonfabrikanten hun apparaten met veel pracht en praal lanceren, kan dit de opwinding voor de mobiele telefoon echt opwekken … maar precies het tegenovergestelde gebeurde met de OnePlus 10 Pro. Het apparaat werd oorspronkelijk gelanceerd in januari, maar dat was alleen voor de Chinese markt, het werd gelanceerd voor de wereld in februari op MWC 2022, en zag daarna weer een onthullingsevenement in april, dat feitelijk werd gevolgd door een release voor bepaalde markten.

Wat kunnen we verwachten van de OnePlus 11

Dat is erg verwarrend voor de gemiddelde koper en betekende dat tegen de tijd dat hij daadwerkelijk te koop was, de OnePlus 10 Pro oud nieuws was. We zouden graag zien dat dit in 2023 beknopter is, en dat we geen maanden hoeven te wachten om de OnePlus 11 te kopen.

Een betere zoomcamera

De OnePlus 10 Pro is niet de beste telefoon voor zoomfotografie, hoewel je met de 3,3x telelens verder kunt zoomen dan sommige vergelijkbare concurrenten, zien we graag ‘Pro’-apparaten waarmee je 5x of zelfs 10x verder kunt inzoomen.