Powerbanks bedrukken

powerbanks bedrukken

Wil je jouw relaties verrassen met een praktisch en tegelijkertijd origineel relatiegeschenk? Dan is het een goed idee om te kiezen voor powerbanks bedrukken. Met een powerbank kun je jouw telefoon waar je maar wilt opladen. Ideaal, want het komt nog weleens voor dat een telefoon leeg is, terwijl je deze wel nodig hebt. Laat powerbanks ontwerpen in de huisstijl van jouw bedrijf en verras jouw klanten met dit originele geschenk.

Aanbod powerbanks bedrukken

Als je kiest voor powerbanks bedrukken dan kun je bij Maxilia terecht voor heel veel mogelijkheden. Zo zijn er simpele powerbanks waar je jouw telefoon één keer mee kunt opladen totdat je telefoon leeg is, maar zijn er ook luxere varianten waar je een telefoon vaker mee kunt opladen. Het is maar net wat jij wilt! Uiteraard kun je kiezen voor diverse modellen en kun je zelf jouw favoriete kleur bepalen.

Hoe lang gaat de powerbank mee?

Het hangt van een aantal factoren af hoelang een powerbank meegaat. Vaak kun je er vanuit gaan dat je een powerbank minimaal 500 keer kunt gebruiken. Hierna zal een powerbank minder krachtig worden, waardoor je deze dus minder goed kunt gebruiken. De beste powerbanks kunnen hun energie meestal tussen de drie en zes maanden vasthouden, zonder al te veel van de accu te verliezen. Goedkopere accu’s houden meestal tussen vier en zes weken hun energie vast.

Ontwerpfase

Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt tussen alle mogelijkheden dan is het tijd om door te geven wat je graag wilt zien als ontwerp op de powerbank. Dit is erg eenvoudig. Upload jouw logo, je favoriete afbeelding of tekst en plaats deze op de plek waar jij dit wenst.

Meer weten over powerbanks bedrukken?

Denk je ook dat powerbanks bedrukken een goed idee is? Neem dan een kijkje op de website van Maxilia. Heb je nog vragen of wil je graag advies op maat? Dan raden we je aan om contact op te nemen met de specialisten van Maxilia. Zij helpen je graag verder zodat je een juiste aankoop verricht!