Waterdichte telefoonhoesjes, voor een langere levensduur van je smartphone.

Sommige waterdichte telefoonhoesjes beschermen niet alleen je telefoon maar hebben ook een invloed op de audiokwaliteit van de oortelefoon en de luidspreker. Het is dan ook noodzakelijk om een compromis te vinden dat je toch kan garanderen dat jouw telefoon perfect beschermd is tegen onderdompeling in het water. Wij willen je graag een aantal modellen voorstellen die kunnen dienen als waterdichte telefooncase voor jouw dierbare telefoon.

De Case Evo Explorer

De Case Evo Xplorer van Tech21 is alleen gemaakt van uitstekend schokabsorberend materiaal, maar de gebruikte materialen zorgen er ook voor dat de telefoonhoesjes waterproof zijn. Ze bieden een uitstekende bescherming tegen water, stof en sneeuw. De beschermingscase is transparant zodat je ook verder kan genieten van de kleur van jouw telefoon.

De Lifeproof Fré

De Lifeproof Fré is een waterdichte telefooncase voor de iPhone 6 en de iPhone 6s dat aan de militaire normen voor waterdichte bescherming voldoet. Het biedt een gemakkelijke toegang tot alle knoppen en poorten van de smartphone. Het is een heel strakke behuizing die niet alleen het water, maar ook stof en vuil weghoudt.

De Catalyst Case

De Catalyst Case kan dieper onder water dan de meeste andere waterdichte telefoonhoesjes van de concurrenten. Het kan worden ondergedompeld tot 5 meter diep en het voldoet aan de militaire standaarden voor schokbestendigheid. De transparante achterkant is vrij dun maar perfect waterdicht. Houd er rekening mee dat de Catalyst case niet past voor de iPhone6 en de iPhone6S.

De Nüüd waterdichte telefoonhoesjes

Een andere mooie waterdichte oplossint is de kleurrijke Nüüd waterdichte behuizing. De gebruikers krijgen onbelemmerd toegang tot het scherm van de telefoon. Opdat deze beschermhoes vlekkeloos rond de telefoon zou passen, moeten de instructies in de handleiding perfect gevolgd worden.

PureGear DualTek XT Extreem terrein Case

PureGear DualTek XT Extreem geeft slechts een beperkte bescherming bij extreme omstandigheden zoals stof en water. Met deze bescherming kan jouw telefoon niet volledig worden ondergedompeld in water. Niettegenstaande de eerder beperkte bescherming is het een robuust maar toch ergonomisch accessoire dat eigenlijk alleen maar goed zal beschermen tegen schokken.

ZVE Waterproof Case

Voor een budget van 25 euro zal je deze zeer gewaardeerde waterdichte case voor de iPhone 6 en iPhone 6s kunnen aanschaffen. Het is wel niet het mooiste model maar het zal jouw telefoon perfect beschermen voor een laag budget.

FRiEQ Universele waterdichte behuizing

Naast de strakke waterdichte behuizing bestaan er ook universele waterdichte smartphonezakken. Ze passen voor alle iPhone modellen en de meeste Android smartphones en beschermt ze tegen waterschade tijdens jouw strand- en zwembadavonturen.