Op zoek naar een kleine telefoon? De vijf beste compacte smartphones op een rijtje

de beste kleine telefoons

Ben je op zoek naar de beste compacte smartphones? Dan valt er genoeg te kiezen, want er zijn vandaag de dag goede kleine smartphones in overvloed. Maar wat zijn de beste compacte smartphones? Hieronder vind je een top 5 van de beste kleine telefoons die op dit moment verkrijgbaar zijn. Doe er je voordeel mee en koop voor jezelf een van de beste kleine telefoons die je gemakkelijk kunt opbergen maar tegelijk prima werkt!

1. De Xiaomi Mi 10 Pro

Een van de beste kleine smartphones die op dit moment te koop is, is het prachtige toestel Xiaomi Mi 10 Pro. De Xiaomi Mi 10 Pro heeft meerdere kenmerken die dit model erg aantrekkelijk maken. Zo is de Xiaomi Mi 10 Pro heerlijk klein van formaat, maar dit toestel toch prettig in de hand. Onderscheidend zijn de vlijmscherpe, professionele foto’s die je met dit toestel kunt maken. Dit komt door de krachtige Qualcomm processor, die in staat is om foto’s te maken tot maar liefst 108 megapixel. Dit model smartphone van Xiaomi heeft in totaal vijf camera’s, met een selfie-camera van 20 megapixel. Het toestel is oerdegelijk en heeft zowel aan de bovenkant als onderzijde een luidspreker zitten.

2. De iPhone SE

Er zijn verschillende modellen iPhone 11 die lekker compact en handzaam zijn. Het toestel dat van de verschillende modellen iPhone 11 de kroon spant qua compactheid, is de prachtige iPhone SE. De iPhone SE heeft als kleine smartphone diverse kenmerken die dit model onderscheiden van andere toestellen. Zo heeft het toestel twee uitstekende camera’s, die keurige HD foto’s en video’s maken. Kenmerkend is vooral dat het toestel ijzersterk is en aantrekkelijk geprijsd is.

3. Apple iPhone 12 mini

Een andere topper in het lijstje kleine smartphones is de Apple iPhone 12 mini. Dit model is speciaal ontworpen voor mensen die van een compact telefoontoestel houden. De iPhone 12 mini heeft 4GB werkgeheugen, 64GB, 128GB of 256GB opslagapaciteit en een sterk en robuust 5,4 inch Super Retina OLED scherm.

4. Apple iPhone X

Een aanrader is de voordelig geprijsde en kleine smartphone Apple iPhone X. Een betaalbare telefoon, meet geavanceerd functies en een prachtig beeldscherm. Een aanrader voor de liefhebbers van compact!

5. Samsung Galaxy S10e

Een topper in ons lijst is ook de Samsung Galaxy S10e. Dit toestel blinkt uit doordat het perfect in de hand ligt en kwalitatief gezien dik in orde is. Als je de beste kleine telefoons zoekt, is dit toestel hoe dan ook een goede keuze. Ideaal zijn de twee krachtige camera’s aan de achterzijde van 12 en 16 megapixel en de 10 megapixel frontcamera.