Een giftcard voor een bepaalde winkel of service is het ideale cadeau voor kerst

google play card

De feestdagen komen er weer aan en daarmee ook de stress over wat voor cadeau je moet uitzoeken voor vrienden of familie. Ieder jaar is het weer een opgave om iets origineels te bedenken waar mensen blij mee zullen zijn. Het zal echter niet de eerste keer zijn dat je met een geschenk aankomt waarvan mensen niet goed weten wat ze ermee aan moeten en wat onverhoopt ergens in de kast beland zonder ooit gebruikt te worden. Daarom is het misschien beter om safe te spelen en te kiezen voor een giftcard, zodat mensen iets meer vrijheid hebben en zelf kunnen beslissen wat ze graag willen aanschaffen. 

Giftcards zijn er in allerlei soorten en maten te bedenken. Zelf kun je kiezen voor welk bedrag je een giftcard cadeau doet, zodat mensen zelf kunnen kiezen wat het beste voor ze uitkomt. En type giftcards zijn er genoeg om uit te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een Google Play Card, waarmee iemand bijvoorbeeld apps kan aanschaffen. Wil je de nieuwste apps om foto’s te bewerken of ben je op zoek naar een professionele app waarmee je de sterren in de hemel kunt vinden? Dan kun je deze nu in een handomdraai bestellen. Wil je liever games upgraden, zoals Clash Royale of Pokemon Go, dan is dat ook geen probleem. Maar ook films, boeken en muziek zijn met deze giftcard te bestellen, zodat je er altijd zeker van kunt zijn dat er iets te vinden is voor iedereen!

Er zijn giftcards te verkrijgen voor allerlei soorten winkels en producten

Maar er zijn daarnaast tal van andere soorten giftcards beschikbaar die ook een perfect cadeau kunnen zijn. Afhankelijk van de persoon voor wie je een cadeau zoekt, kun je hele specifieke giftcards uitzoeken. Heb je een bekende die het ene na het andere boek door leest, dan kun je deze persoon misschien wel blij maken met een giftcard van bol.com. Op deze manier ben je er zeker van dat ze zelf iets leuks kunnen uitzoeken en hoef je niet bang te zijn aan te komen zetten met een bestseller die jou heel leuk lijkt, maar die je bekende een paar maanden geleden al tot de laatste pagina in zich heeft opgenomen. 

Je ouders zijn er dol op om uit eten te gaan. Als je ze de vrijheid wilt geven om zelf te bepalen wanneer en waar ze ergens uitgebreid willen gaan dineren, dan kan een dinerbon een perfect cadeau zijn voor ze. Of het nu een sjiek frans restaurant in de Limburgse heuvels of een Italiaanse lunch in de haven van Rotterdam wordt, met een dinerbon kunnen ze helemaal zelf besluiten waar ze deze willen uitgeven op de dag die hen het beste uitkomt. 

Je nichtje is blij met een bioscoopbon en voor je ouders regel je een dinerbon

Je nichtje is inmiddels in de pubertijd, wat het extra moeilijk maakt een passend cadeau voor haar te vinden. Maar je weet dat ze er van houdt om met haar vriendinnen naar de film te gaan, zodat je met een bioscoop bon als cadeau nooit de fout in kunt gaan. Of ze nu naar de laatste Star Wars film wil, een klassieker gaat bekijken in een onafhankelijke filmzaal of voor een nieuwe documentaire over ruimtereizen in een imax theater terecht komt, jij gaat in ieder geval niet in de fout door aan te komen met een geschenk waar ze misschien vijf jaar geleden blij mee was geweest. 

En zo kun je nog wel even doorgaan wat de mogelijkheden betreft. Voor je zwangere zus koop je een cadeaukaart voor Prénatal, waarmee ze straks de nodige baby producten op haar gemak kan uitzoeken. Je neefje dat over een paar maanden voor het eerst op kamers gaat, kun je waarschijnlijk blij maken met een cadeaubon voor Ikea en voor je jongere broertje die gek is op elektronische gadgets is een cadeaukaart voor Media Markt waarschijnlijk geen onverstandige keuze. 

Met de enorme hoeveelheid giftcards en cadeaubonnen die tegenwoordig te verkrijgen zijn, kun je er in ieder geval zeker van zijn dat je voor iedereen een passend cadeau kunt regelen, waarmee ze zelf kunnen invullen op welke manieren ze deze het liefst willen besteden!