De verschillen tussen de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max

verschil iphone 11 en iphone 11 pro

Bent u een echte Apple liefhebber? Dan kan u uw hart weer ophalen. Wanner u een lange tijd gewend bent aan de apparaten van Apple, is het vaak moeilijk om naar een ander merk over te stappen. Maar gelukkig is dit helemaal niet nodig. Ook Apple blijf zich ontwikkelen en is nog steeds een populair merk als het om smartphones gaat. De iPhones blijven zich snel ontwikkelen en vernieuwen. Onlangs zijn de iPhone 11, i Phone 11 Pro en iPhone Pro Max op de markt gekomen. Alle drie mooie apparaten met hun eigen kwaliteiten. Maar wat zijn nu de belangrijkste verschillende tussen de drie iPhones?

iPhone 11

Eind 2019 kondigde Apple de drie nieuwe iPhones aan. Eerst werd er alleen over de iPhone 11 gesproken, maar al snel werd deze opgevolgd door de andere twee. Er zitten dan ook enkele verschillen tussen de apparaten.

De iPhone 11 is de opvolger van de iPhone XR. Allereerst zijn de kleuren iets veranderd ten opzichte van deze iPhone. De iPhone 11 is immers niet verkrijgbaar in blauw en koraal, maar wel in paars en groen.
Een verbetering van de iPhone 11 is de versnelde Face ID-camera. De camera herkent uw gezicht sneller waardoor de iPhone met een oogopslag kan ontgrendelen.
Daarnaast is de bestendigheid van de smartphone verbeterd. Dit heeft te maken met een nieuw soort glas dat door Apple wordt bestempeld als ‘het sterkste glas ooit’. Dit glas maakt deze iPhone steviger en beter waterdicht.
Daarbij komt nog de lange accuduur van de iPhone. De iPhone 11 kan in vergelijking met de iPhone XR nog net iets langer mee, gemiddeld een uur langer.
Tot slot is de camerafunctie nog beter geworden. De camera achterop heeft namelijk een dubbele cameralens gekregen. Ook de frontcamera is verbeterd met een twaalf megapixel camera en een groothoeklens.

iPhone 11 Pro

Uiteraard hebben de iPhone 11 en iPhone 11 Pro vele overeenkomsten. Toch zijn er ook enkele verschillen tussen de toestellen. Het eerste verschil is de prijs. De iPhone 11 is een paar honderd euro goedkoper dan de iPhone 11 Pro. Dit is natuurlijk niet voor niets. Bij de iPhone 11 Pro is de behuizing van een ander materiaal. Er is geen aluminium gebruikt, maar roestvrij staal, wat voor nog meer stevigheid zorgt. Daarnaast is bij dit toestel een grotere opslag mogelijk dan bij de iPhone 11, namelijk een maximale opslag van 512 GB tegenover 256 GB.
Een ander verschil is de camera’s aan de achterkant van de smartphone. De iPhone 11 Pro is voorzien van drie camera’s en een telelens om beter in te kunnen zoomen.
Tot slot kan dit toestel nog sneller mee dan de iPhone 11 en is nog beter waterbestendig.

verschillen iphone 11, 11 pro en 11 pro max

iPhone 11 Pro Max

De naam zegt het al. Deze smartphone heeft is vergelijkbaar met de iPhone 11 Pro, maar bevat een klein verschilletje. Het enige verschil is de grootte van het apparaat. De iPhone 11 Pro Max is namelijk een slagje groter dan zijn broertje, de iPhone 11 Pro. Hierdoor ligt ook de prijs van de Iphone 11 Pro Max iets hoger. Verder lijken de twee toestellen als twee druppels water op elkaar en hebben ze dezelfde functies.

Er zitten dus wel degelijk verschillen tussen de drie iPhones. De ene iPhone zal net iets meer voldoen aan uw wensen en behoeften, en dat is bij iedereen anders. Een foute keuze is dus niet te maken!