Waarom een oneplus 8 kopen? Lees hier alle voordelen

Yes! Je abonnement is afgelopen en je mag weer een nieuwe smartphone kopen. Maar welke? De oneplus 8 staat op dit moment te boek als een van de beste smartphones van zijn tijd. In dit artikel bespreken we alle voordelen die komen kijken bij de oneplus 8. Van alle leuke foefjes tot aan de oneplus 8 specificaties aan toe. Lees snel verder!

oneplus 8 kopen

De Oneplus 8 gaat lang mee.

Normaliter begin je niet met deze reden, maar de batterij is wel echt een van de redenen om een oneplus 8 aan te schaffen. Mocht je nog twijfelen over het oneplus 8 kopen, dan zal je overtuigd zijn door de levensduur. De 4300mAH batterij van de oneplus 8 gaat moeiteloos meer dan een hele dag mee. Voor de geeks die graag de oneplus 8 specificaties willen: De oplaadtechnologie is de krachtige Warp Charge 30T.

Ik zie ik zie, wat jij niet ziet

Een van de meer voor de hand liggende redenen om een one plus 8 aan te schaffen is het scherm. Het 6.55 Fluid AMOLED-display ververst met de snelheid van maar liefst 90Hz. De schermresolutie van 1080p is meer dan voldoende. De resolutie is misschien iets later dan je zou verwachten, maar dat komt de batterijduur zoals hierboven besproken ten goede.

Een oneplus 8, daar til je niet te zwaar aan

oneplus 8

Een smartphone is meer dan accessoire. Het leven zonder telefoon binnen grijpafstand kunnen we ons bijna niet meer voorstellen. Vandaar dat ook het design en het gewicht een belangrijke rol spelen als je besluit tot de oneplus 8 kopen. Waar de trend tot aan 2018 is geweest om telefoons almaar groter en zwaarder te maken, breekt de oneplus 8 duidelijk met deze trend. Lichter dan de meeste smartphones die de afgelopen jaren het levenslicht hebben gezien. Precies licht genoeg om niet als irritant in de broekzak ervaren te worden, maar wel precies zwaar genoeg om het als een serieuze telefoon te doen voelen.

Alles even op een rijtje.

Nu je de verschillende voordelen van de oneplus 8 kent, spreekt het voor zich dat dit jouw nieuwe telefoon gaat worden. Waarom ook alweer? Batterij, scherm en gewicht zijn de doorslaggevende factoren wat betreft het beoordelen van de oneplus 8. Veel plezier met de aankoop!