Neem nu dubbel glas voor meer comfort in jouw huis!

Ben je op zoek naar dat extra stapje comfort? Of wil je in je nieuwe woning meteen goed van start gaan? Dan zou dubbel glas aanschaffen iets moeten zijn dat vanzelfsprekend is. Er zijn veel goede redenen om voor dit type glas te kiezen. In deze blogpost lichten wij een paar redenen voor je uit.

Waarom kiezen voor dubbel glas?

De eerste reden heb je waarschijnlijk al vaker gehoord: comfort, comfort en nogmaals comfort. Wanneer je er comfortabel bij wil zitten de komende wintermaanden, is dubbel glas de oplossing! Dubbel glas werkt namelijk isolerend. Misschien vraag je je af hoe dit precies werkt, dus wij zullen het even kort voor je uitleggen. Tussen de twee lagen glas zit een klein beetje ruimte voor stilstaande lucht. Deze lucht werkt isolerend en kun je dus zien als een extra isolerende laag. Zoals je je kunt voorstellen kan deze techniek van dubbel glas de koud veel beter tegenhouden dan enkel glas. Dit is een groot voordeel.

Een andere reden om voor dubbel glas te kiezen is om geld te besparen op je energierekening. Wanneer je kiest voor dubbel glas is je huis veel beter geïsoleerd en dat ga je merken in je verwarmingskosten. Je energierekening zal dus met sprongen naar beneden gaan. Dat klinkt niet verkeerd dachten wij. 

Nog niet helemaal overtuigd? Dan hebben we nog een reden voor je, namelijk veiligheid. Als je voor Hr++ glas (dit is een andere naam voor dubbel glas) gaat, verhoogd dit de veiligheid van je woning. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen! 

Hr++ van Glasgiant

We hopen je een beetje overtuigd te hebben over de kracht van Hr++ glas. Ben jij van plan om dit type glas aan te schaffen? Hr++ glas kan je natuurlijk overal kopen, maar een partij waar wij erg fan van zijn is Glasgigant. Bij Glasgigant zetten ze nog altijd dat extra stapje voor je. Glasgigant maakt de ramen namelijk voor jou speciaal op maat. Het maakt hierbij niet uit wat voor vorm glas je precies wenst, zij kunnen het altijd voor je maken. Nog betere isolatie? Ook dat is geen probleem. Ze doen er indien gewenst ook een extra coating overheen die thermische eigenschappen heeft. Hierdoor zit je er al helemaal lekker warm bij deze winter. Wil je graag meer weten over deze partij? Neem dan snel een kijkje op hun site!