Sim only met alleen data.

Gebruik jij ook alleen maar het internet van jouw telefoonabonnement? Dan is het zonde om meer te moeten betalen voor belminuten of sms’jes die je helemaal niet gebruikt. Ben je op zoek naar een sim only met alleen internet? Lees dan gauw verder. De vraag naar alleen internet abonnementen voor mobiele toestellen stijgt enorm. Zeker nu bellen en berichten verzenden ook door apps gedaan kan worden. Bespaar op jouw abonnement door alleen voor internet te kiezen. In dit artikel geven wij een uitgebreid overzicht van wat de mogelijkheden zijn.

Tablets en telefoons

Niet alleen voor mobiele telefoons zijn sim only met alleen data een slimme optie. Zeker voor tablets is dit een noodzakelijke keuze. Zo ben je altijd verbonden en betaal je geen onnodige kosten aan belminuten en sms’jes die je niet kunt gebruiken. Wanneer jouw telefoonabonnement is afgelopen en je bent op zoek naar een voordelig alternatief is een sim only met alleen data vaak de beste optie. Wanneer jij nauwelijks gebruik maakt van belminuten en sms’jes is een bundel dat alleen internet biedt de meest voordelige optie.

Wat voor abonnementen zijn er?

Er bestaan veel verschillende sim only opties voor alleen internet. Voor elk tarief en aantal MB’s zijn er verschillende mogelijkheden. Dit zijn bijvoorbeeld een aantal mogelijkheden:

– Vast aan MB’s tegen een vaste prijs. Een bundel met alleen MB’s is vaak een stuk voordeliger. Voor het aantal MB’s per maand kun je tegen een vast tarief een abonnement afsluiten. Houdt er wel rekening mee dat goedkoop uiteindelijk duurkoop is. Schaf liever een sim only met alleen internet aan met te veel MB’s dan te weinig. Anders lopen de kosten uiteindelijk toch nog flink op.

– Onbeperkt internetten. Ben jij veel online en wil je geen rekening hoeven houden met hoeveel MB’s je nog over hebt? Zeker voor tablets is een onbepert sim only abonnement met alleen internet de beste optie. Deze abonnementen zijn vaak duurder, maar je kunt onbeperkt internetten op jouw mobiele toestel.

– Bellen, sms’en en internet. Gebruik je alleen internet? Dan kan het alsnog een goede tip zijn om sim only abonnementen in de gaten te houden die alles-in-één aanbieden. Wanneer je een voordelig abonnement vindt dat genoeg MB’s biedt tegen een goede prijs, is het ook altijd mogelijk om toch een abonnement met belminuten en sms te kiezen. Tegen een vaste prijs kun je dan gebruik maken van de belminuten, sms en data. Wanneer jij de belminuten en sms niet gebruikt, houdt je meer MB’s over.

Welke aanbieders zijn er?

Alle grote providers bieden sim only abonnement met alleen internet aan. Ga naar een vergelijkingssite om te zien welke aanbieder het beste aanbod heeft voor jouw wens.