Sim only, de slimste keuze!

De tijd dat je na het verlengen van je telefoonabonnement direct de nieuwste smartphone aanschafte is voorbij. Steeds vaker wordt er gekozen voor een sim only pakket. Dit is een abonnement zonder telefoon, waardoor je maandelijks een stuk goedkoper uit bent. Je kunt hierbij je eigen telefoonnummer behouden. Het enige grote verschil is dat je je eigen smartphone in bezit houdt.

Sim only; De voordelen op een rij

Een abonnement zonder telefoon heeft voordelen. De belangrijkste voordeel op een rijtje zijn;

Goedkoper

Je bent maandelijks een stuk goedkoper uit, omdat er niet wordt betaalt voor een nieuwe telefoon. De telefoon heb je immers als. Je betaalt enkel voor een mobiel abonnement en het is aan jezelf welk abonnement het beste bij je past.
Bel je veel, dan is er voor een pakket te kiezen waarbij je veel belminuten krijgt. Zit je meer op internet dan is het pakket daar op af te stemmen.

Meer vrijheid in keuze

Omdat elk mens andere behoeftes heeft worden de pakket zo samengesteld dat er altijd wel een abonnement te vinden is die bij jou aansluit. Ook heb je zelf in de hand of je voor een één- of tweejarig abonnement gaat.
Je doet er dus wijs aan om je eigen telefoongedrag te analyseren en aan de hand van die gegevens voor de beste optie te gaan.

Behoud van je eigen telefoon

Na de gebruikelijke twee jaar is de telefoon vaak nog in goede staat en omdat de telefoons van tegenwoordig alle nieuwste gadgets hebben hoef je voor die ontwikkeling geen nieuwe aan te schaffen. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor je portemonnee. Wil je je telefoon toch een nieuw uiterlijk geven dan bereik je al heel veel met een nieuw beschermhoesje.

Een abonnement zonder telefoon

Wil je weten wat jij kan besparen door simpelweg voor een sim only te kiezen dan doe je er wijs aan om wat informatie over je eigen verbruik in te winnen en aan de hand van die gegevens je abonnement te kiezen bij elke gewenste aanbieder.