Dit zijn smartphone releases om naar uit te kijken in 2018

In 2017 zijn er een aantal prachtige nieuwe smartphones uitgekomen. Niet alleen Apple, maar ook Samsung en andere grote spelers hebben nieuwe telefoons op de markt gebracht. Vrijwel ieder melk heeft een nieuwe smartphone 2018 (in) om op de markt te brengen. Naar welke Smartphone releases 2018 (in) kunnen we uitkijken? Lees hier welke Smartphone releases 2018 er plaats gaan vinden.

Samsung Galaxy S9 en S9+

Dit jaar maakten wij voor het allereerst kennis met het Infinity Display van Samsung. Aankomend jaar zullen wij zeker weer kennismaken met deze in de Samsung Galaxy S9. Er zijn al verschillende renders te zien van het toestel en naar verluid krijgen de toestellen smallere randen. Daarnaast is er waarschijnlijk een vingerafdrukscanner en krijgen zij een nieuwe chip waardoor de telefoon een stuk sneller wordt. Welke features deze telefoon nog meer gaat krijgen is niet erg bekend, maar het belooft nu al veel goeds.

De nieuwe IPhone

De nieuwste smartphone 2018 (in) die wij te zien krijgen is natuurlijk het nieuwste Apple product. In 2017 verraste Apple al veel mensen met de IPhone X, die beschikt over animoji’s en Face ID. In de strijd met Samsung zal Apple dit jaar flink uit gaan pakken. Waarschijnlijk kiest zij eerder voor een sterker toestel en minder voor grote veranderingen in design. De kans is groot dat wij ons kunnen gaan verheugen op een batterij die langer meegaat. Hoe de telefoon gaat heten is nog niet bekend, maar de kans is groot dat hij de IPhone XI of IPhone XS gaat heten. Noemen zij de Plus versie dan de IPhone XL?

Nokia 9

Niet de grootste speler, wel een telefoon om echt naar uit te kijken. In het rijtje van nieuwe smartphones 2018 (in) past deze zeker. De telefoon schijnt maar liefst vier camera’s te hebben: twee aan de voorkant en twee aan de achterkant. Naar verluid ga je kunnen kiezen uit 4GB en 6GB werkgeheugen.

Er komen dus veel nieuwe smartphones 2018 (uit in). Het wordt enorm afwachten op de Smartphone releases 2018 (in). Als je een nieuwe smartphone 2018 (in) wil gaan kopen, heb je zeker een goed moment uitgekozen. De ontwikkelingen zullen dit jaar weer een nieuw hoogtepunt bereiken.