Serverkast van topkwaliteit

Als u op zoek bent naar een serverkast zijn er vele partijen waar u terechtkunt. Er zijn soms zoveel serverkasten beschikbaar, dat u niet eens meer weet waar u zoeken moet. Het is uiteraard wel van groot belang een weloverwogen keuze te maken, alleen dan beschermt u uw servers optimaal. Zoekt u een serverkast? In dit blog vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Waar een serverkast kopen?

Wij raden je aan om een kijkje te nemen bij Patchkast.nl Dit bedrijf is de specialist in het aanbieden van serverkasten van hoogwaardige kwaliteit. En leveren een van de bekendste merken serverkasten. Al veel mensen hebben gekozen voor een kast van Patchkast.nl, aangezien zij bekend staan om de vele soorten serverkasten die bescherming en betrouwbaarheid bieden.

Deuren

Serverkasten zijn te bestellen met een glazen of geperforeerde deuren. Voor patch-oplossingen waar geen extra warmte vrijkomt worden vaak een glazen deur gebruikt. Juist ventilatie nodig? Kies dan voor een geperforeerde deur. Ideaal wanneer u meerdere servers in een kast plaatst. Let hier dus goed op bij het doen van een aankoop.

Een betrouwbare serverkast

In de webshop van Patchkast.nl vindt u twee serverkasten die beschikken over een 19 inch profiel. Hier kunt u 19 inch netwerkapparatuur in plaatsen aan de hand van kooimoeren. Er zijn twee type serverkasten verkrijgbaar bij Patchkast.nl: de 600mm brede kasten en de 800mm brede kasten. Allebei de kasten beschikken over hetzelfde type profiel. Het verschil is dat een 800mm brede kast een verticale kabelgoot heeft.

Vragen over een topkwaliteit serverkast kopen?

Goede serverkasten koopt u dus bij Patchkast.nl. Een Kast die u hier koopt staat gelijk aan kwaliteit. Via de handige zoekfunctie bovenaan de pagina vindt u gemakkelijk waar u naar op zoek bent. Vindt u het lastig een keuze te maken en heeft u hulp nodig? Neem gerust contact op met de klantenservice van Patchkast.nl. Ook als u een vraag heeft staan deze specialisten u graag te woord. Zij hebben vele jaren ervaring en bovendien flink veel kennis van alle mogelijkheden en opties, waardoor ze u als geen ander verder kunnen helpen om een juiste keuze te maken.