Serverkast kopen? Patchkast.com!

Een tijdperk zonder internet kunnen we ons al bijna niet meer voorstellen. Internet is voor vele bedrijven van groot belang om goed te functioneren. Wat ook erg belangrijk is: een internetverbinding die optimaal werkt. Internet wordt vaak tot stand gebracht door middel van een netwerkoplossing. U kunt het als het ware zien als het hart van uw onderneming. Uiteraard wilt u dat dit hart goed klopt, het is daarom van belang om uw netwerkoplossingen overzichtelijk op te bergen in serverkasten. Wilt u een serverkast kopen? Bekijk dan eens het assortiment van Patchkast.com.

Waar let u op bij de aanschaf van een patchkast?

Voordat u een serverkast koopt is het wel zo prettig om te weten waar u op moet letten. Er zijn namelijk een aantal factoren om rekening mee te houden. Er zijn verschillende afmetingen serverkasten te vinden in het assortiment van Patchkast.com. Bent u van plan de serverkast onder het bureau te plaatsen? Wellicht is een wandkast een geschikt formaat voor u. Let erop dat deze kasten niet geschikt zijn voor diepe of veel apparatuur. Een staande kast is dat wel, maar die is wel minder compact.

Een serverkast is leverbaar met verschillende deuren. Kiest u voor een geperforeerde of glazen deur? Warmte kan de kast snel verlaten door een geperforeerde deur. Hiervoor is een glazen deur niet geschikt, de warmte kan hier niet goed weg. Een glazen deur biedt daarentegen wel weer bescherming tegen stof en geluid. Ook de breedte is van de serverkast is van belang. Een 19 inch serverkast heeft een profiel van 48,26 cm. De minimale breedte van een kast is 600mm, naast het profiel is ruimte nodig voor de montage van apparatuur. Heeft u niet zoveel ruimte nodig? Kies dan voor een 10 inch profiel. Door middel van de buitenmaten wordt de diepte van de serverkast aangegeven. Als u de diepte bepaalt, houd er dan rekening mee dat er 10 cm wegvalt door de stalen beplating.

Serverkasten gemonteerd geleverd

Serverkasten van Patchkast.com worden gemonteerd geleverd. U hoeft dus niet zelf de kasten in elkaar te zetten. Handig want dit bespaart u veel tijd. Soms kan het wel handig zijn om een ongemonteerde kast te bestellen, als de serverkast vele verdiepingen omhoog moet bijvoorbeeld. Weet u welke serverkast het meest geschikt is voor uw situatie? Bekijk het complete aanbod direct online bij Patchkast.com.