De leukste Android games van 2022

Wij nemen mobiel gamen serieus, en na jaren van het opsommen van de meest opvallende releases , zijn we doorgegaan en hebben gekeken naar de beste Android-games die nu beschikbaar zijn. Dus als je het beu bent om door de Google Play Store te gaan om kwaliteitsspellen te vinden om je tijd te doden, dan is hier een handig en steeds groter wordend assortiment, met de hand geselecteerd door AP.

Alto’s adventure

Ondertussen is er al een vervolg van Alto’s Adventure beschikbaar, maar het origineel is waar het echt om gaat. Het is een ongelooflijk eenvoudig spel; snowboard zo ver als je kunt terwijl je doelen haalt. Zodra je een doel hebt gehaald, verdien je valuta, die kan worden gebruikt om nieuwe rijders te ontgrendelen. En sommige van deze rijders bieden een betere handling en snelheid, wat betekent dat hoe meer je ontgrendelt, hoe meer valuta je verdient, en hoe betere karakters je vrij speelt. De graphics zijn prachtig, de besturing is perfect en de gameplay is verslavend. Het beste van alles is dat je kunt betalen om de vervelende advertenties te verwijderen, wat de beste manier is om te spelen.

Alto’s adventure

Among us

Als je bekend bent met het spel Werewolf of Mafia, moet je bekend zijn met Among Us. Hoewel het spel bij het uitbrengen niet veel aandacht kreeg, kwam deze aandacht er wel toen enkele bekende vloggers en streamers het begonnen te spelen. Daarna werd Among Us enorm populair. Dus als je een spel met meerdere lagen wilt spelen waarin samenwerking een vereiste is, maar ook een spel zoekt dat bijna altijd tot drama leidt bij de spelers, zul je bij Among Us een goed gevoel krijgen. De game is gratis om te spelen, dus het kan zeker geen kwaad om het eens te proberen.

Among us

Call of Duty: mobile

Aangezien Fortnite niet langer beschikbaar is in de Play Store, is Call of Duty de voor de hand liggende keuze voor een goede shooter game. Het is nieuwer, en, nou ja, het is Call of Duty!!! Klassieke kaarten zijn inbegrepen voor degenen die nostalgisch willen spelen, samen met een Battle Royale-modus die dezelfde gameplay heeft die te vinden is in elke andere Battle Royale. Call of Duty: Mobile doet het prima als het gaat om de primaire kenmerken van een populaire shooter van een console naar mobiel te brengen.

Call of Duty

Castlevania: SotN

Castlevania: Symphony of the Night is een klassieke PS1-game van Konami, een direct vervolg op Rondo of Blood, en wordt nog steeds gezien als een van de beste Castlevania-games ooit gemaakt. Konami bracht de titel naar mobiele telefoons als een verrassende release, en de gameplay is fantastisch. Het werkt niet alleen geweldig, maar controllers worden ondersteund, wat betekent dat je dit kunt spelen net zoals je deed op de PS1, met tactiele en responsieve bedieningselementen, die zeker nodig zijn om deze uitdagende game goed te kunnen spelen. Voor een keer deed Konami iets goed.

Castlevania

Dead cells

Dead Cells is een naam die vaak wordt gebruikt, en dat komt omdat het een titel is die het genre definieert. Dankzij de integratie van controllerondersteuning zijn de bedieningselementen perfect en zelfs de aanraakbedieningen zijn goed genoeg om je door de eerste paar levels te loodsen. Dit is een uitdagende game en de dood is een constante hierbij, maar je zult nog steeds langzaam vooruitgang boeken als je nieuwe wapens ontgrendelt tijdens je runs, wat het erg spannend maakt.

Dead cells

Wat echt leuk is, is dat de game hoge framerates ondersteunt, en die framerates zijn stabiel, wat zorgt voor een soepele ervaring. Er is zelfs wat extra DLC beschikbaar, wat betekent dat de meeste spelers makkelijk 30 uur of langer zouden moeten kunnen genieten van deze game.