070 nummer koppelen aan mobiel Den Haag

Lokaal over de hele wereld

Callcenter contacten

Alhoewel het niet de hoofdstad is, staat Den Haag toch bekend als een van de belangrijkste steden van ons land. Onze regering is hier gevestigd en alle belangrijke beslissingen worden gemaakt vanuit deze stad. Bedrijven vestigen zich hier graag en maken gebruik van het lokale streeknummer. Natuurlijk is het voor ieder bedrijf optimaal om het 070 nummer van zo’n belangrijke stad als contactpunt te hebben, maar niet ieder bedrijf kan zich vestigen in Den Haag. Daarnaast hebben steeds meer bedrijven in deze tijd geen fysieke plek waar ze zich vestigen en wordt veel via het internet gedaan. 

Zo kan het zijn dat de oprichter in een totaal andere stad woont, of juist gebruik maakt van medewerkers in het buitenland om telefoontjes af te handelen in een callcenter. Om ervoor te zorgen dat je toch gebruik kunt maken van zo’n lokaal nummer, zelfs als je bedrijf ergens anders gevestigd is of het werk doet, zijn er bedrijven zoals Belfabriek die dit mogelijk maken.

Bereikbaar vanaf 1 punt

Zo wordt het mogelijk gemaakt om vanaf elke gewenste locatie de telefoongesprekken van zo’n lokaal nummer door te schakelen en op te nemen op een ander toestel dat gekoppeld staat aan bijvoorbeeld een mobiel nummer. Zo kunnen medewerkers vanuit de hele wereld hun werk doen en maakt het over het algemeen niet uit waar ze gevestigd zijn.

Tip: 070 nummer koppelen aan mobiel

Daarnaast blijft het contactpunt van het bedrijf hetzelfde en denken de klanten bijvoorbeeld dat er gewoon vanuit Nederland gewerkt wordt. Zo kan er ook gebruik gemaakt worden van een callcenter in een ander land. Meestal werken hier een heleboel medewerkers en kunnen ze tegelijkertijd een gesprek voeren, terwijl de klanten alsnog allemaal hetzelfde nummer intoetsen en opbellen.

Overal en altijd

Er wordt allang niet meer gebruikt gemaakt van één fysieke bedrijfslocatie waar alle medewerkers dagelijks aanwezig zijn en hun werk doen in een gelimiteerde tijd. Het zaken doen wordt steeds meer beïnvloedt door andere landen en daarom moeten bedrijven zich instellen op het aanpassen van hun werkwijze om deze contacten te onderhouden.

Tip: zakelijk telefoonnummer op mobiel 

Een 9 tot 5 mentaliteit werkt niet zo goed als de andere kant van de wereld net wakker wordt en aan de handel begint en daarom kan het een voordeel zijn om de medewerkers ook te verspreiden over de wereld. Zo blijf je altijd te bereiken, met hetzelfde lokale nummer, of je medewerkers nou daadwerkelijk in Den Haag aan een bureau zitten of dat ze in een callcenter aan de andere kant van de wereld hun werkzaamheden uitvoeren.