Patchkast voor een stabiel netwerk

Zoekt u een patchkast, maar wilt u niet veel tijd kwijt zijn aan de zoektocht naar een geschikte variant voor uw situatie? Logisch! De meest ideale situatie is wanneer u bij één webshop alle benodigdheden kunt kopen, zodat u in één keer klaar bent. Op deze manier weet u zeker dat alle onderdelen die u koopt bij elkaar passen en dat u alles op hetzelfde moment ontvangt. Wij weten zo’n webshop voor u: Serverkast.com. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor uw netwerk. Deze webshop biedt u volop keuze uit 19 inch en 10 inch patchkasten

Herkomst patchkast

De term patchkast is afkomstig uit het Engels. Onder patching verstaan we het verbinden en aan elkaar knopen, hiervan is patchkast afgeleid. Het komt in Europa veel voor om een patchkast te gebruiken om voor een stabiel IT-netwerk te zorgen. In de kast wordt bepaald welke toepassingen op welk aansluitpunt wordt aangeboden. Vaak is er een patchlijst waarop staat welke aansluiting met welke toepassing verbonden is. Wel is het lastig deze lijst bij te houden, omdat er vaak wijzigingen zijn.

19 inch rack

Het skelet van een patchkast wordt ook wel rack genoemd. Bent u op zoek naar een 19 inch rack? U vindt het bij Serverkast.com. Een relay rack bestaat uit twee 19 inch montageprofielen, zonder beplating aan de zij- en boven/onderkanten. Het rack is dus niet voorzien van platen, hierdoor kan de warmte gemakkelijk de kast verlaten.

Koop uw patchkast bij Serverkast.com

Berg uw netwerkoplossingen overzichtelijk en veilig op door middel van een patchkast. Welke uitvoering patchkast voor u het meest geschikt is hangt af van uw situatie en persoonlijke wensen. Als u vooraf al wat u zoekt is het een stuk gemakkelijker. Persoonlijk advies van echte specialisten kan ook erg goed van pas komen. De medewerkers vanServerkast.com helpen u hier graag bij. Kies ook voor een veilig opgeborgen en stabiel IT-netwerk en koop uw patchkast bij Serverkast.com. Ook als u op zoek bent naar een 10 inch patchkast of UTP kabel dan bent u hier aan het juiste adres. Benieuwd naar het assortiment? Surf snel naar Serverkast.com.