Entresolvloeren van Nolte

Pas geleden heeft u een enorme industriële ruimte in uw beheer opgenomen of u maakt al jaren gebruiken van hetzelfde magazijn, loods of bedrijfsruimte. Een vaststaand feit is dat deze ruimte hard toe zal zijn aan een nieuwe vloer. De eigenschappen voor deze vloer? Het aangezicht moet glad, strak en smetteloos zijn. Maar ook moet de vloer onderhoudsvrij zijn, de bruikbare ruimte zo groot mogelijk houden én u moet ervan uit kunnen gaan dat deze vloer weer jaren meegaat. U bent niet de enige. Een vloer is een hele investering en veel ondernemers vinden het een hele puzzel om de knoop door te hakken over de keuze van de juiste vloer. Graag helpen wij u hier een handje bij. Wij kennen namelijk een partij die zeer geschikte vloeren aanbiedt, ook voor uw industriële ruimte.

Voor iedere branche een Entresolvloer op maat

Benieuwd over welke vloer wij het precies hebben? Dat is de entresolvloer. Er is een reden dat veel ondernemers kiezen voor deze vloer. Een Entresolvloer brengt namelijk veel voordelen met zich mee. Deze zelfdragende staalconstructie wordt bijvoorbeeld ingezet om een extra verdieping in uw bedrijfspand te maken. Hierdoor zijn entresolvloeren zeer geschikt als extra ruimte. Denk aan een opslag in uw loods of voor meer magazijnruimte in uw showroom. De Vloeren kunnen gebruikt worden in vrijwel iedere branche. Vaak wordt de Entresolvloer gelegd bij de inrichting van warenhuizen, sportscholen of showrooms. Door de vele toepassingen worden entresolvloeren vaak op maat geleverd. In iedere ruimte kan er hierdoor een extra verdieping worden toegevoegd en dat nog wel zonder dat er een verbouwing of verhuizing aan te pas komt. Een Entresolvloer zorgt ervoor dat u uw industriële ruimte optimaal benut. Ideaal dus!

Uitzoeken, laten leggen, profiteren

Makkelijk natuurlijk, dat u nu weet welke vloer u het best kunt leggen in uw ruimte. Maar waar vindt u de beste producent of leverancier van deze vloeren? Ook daar kunnen wij u mee helpen. We kennen namelijk een bedrijf dat zich hier sinds jaar en dag -letterlijk- in stort. Bij Nolte kunt u er dan ook vanuit gaan dat uw nieuwe Entresolvloer volgens de laatste moderne én milieuvriendelijke technieken gelegd wordt. Hier heeft u dus met recht nog jaren plezier van.