Laat je verrasen door de Iphone XR!

Ben je op zoek naar een nieuwe toestel maar zie je door de vele bomen het telefoonbos niet meer? Er is tegenwoordig zo ongelooflijk veel aanbod en je wordt voortdurend gebombardeerd met aanbiedingen van de laatst verschenen modellen. Het zijn er zoveel, dat het af en toe een beetje overweldigend kan zijn. Maar waarom zou je kapitalen uitgeven voor het allernieuwste toestel als je voor een leuk bedrag een top telefoon kan kopen? Zoek je stijl, techniek en betrouwbaarheid? Misschien is de Iphone XR los toestel dan wel iets voor jou. 

De Iphone XR werd op 12 september 2018 gelanceerd, een klein jaar na de Iphone 8 en de speciale Iphone X. Dit laatste toestel was het paradepaardje van Apple, een speciale gelimiteerde versie waarmee afscheid werd genomen van het welbekende iphone ontwerp. Het design was van top tot teen vernieuwd met een helder en kleurrijk alles bedekkende scherm, de homebutton was verdwenen, draadloos opladen werd geïntroduceerd en het toestel was voorzien van een nieuw dual camera systeem dat diepte zag aan de voorkant. De Iphone X werd geïntroduceerd als  een vooruitziende blik op het design van de volgende generatie Iphones.

De Iphone XR: Het iets simpelere, jongere broertje van de Iphone X

De Iphone XR zou je kunnen omschrijven als het iets simpelere, jonge broertje van het Iphone X los toestel. De telefoon heeft veel van de nieuwigheidjes die gepresenteerd werden met de Iphone X: Face ID, een volledig scherm en een glazen achterkant. Het is een toestel dat veel power heeft en dat dankzij zijn gunstige prijskaartje een heel interessante deal oplevert. Daarnaast wordt het toestel in een hele reeks verschillende kleuren geleverd, namelijk in wit, zwart, rood, blauw, geel of koraal.

Er zijn natuurlijk wel de nodige verschillen te benoemen. De aluminium behuizing van de Iphone XR is niet zo daadkrachtig als de roestvrijstalen versie van de Iphone X.  Ook het beeldscherm is van mindere kwaliteit, aangezien er is gekozen voor LCD in plaats van het OLED scherm. Ook heeft de Iphone XR niet het Dual Camera systeem wat met de Iphone X werd geïntroduceerd. Er zijn kosten bespaard op de Iphone XR, maar dat is ook  de merken is aan de vele honderden euro’s goedkoper geprijsde telefoon. 
Ben je geïnteresseerd geraakt naar deze telefoon, de beste tarieven en speciale acties die voor een iphone xr los toestel te vinden zij, kijk dan verder op onze site.