Je PC of laptop zelf samenstellen

desktop samenstellen

Iets zelf samenstellen en aanpassen naar jouw wensen en behoeften is een trend van deze tijd. Zelf laptops en desktops samenstellen is daarom helemaal van deze tijd. Je vraagt je waarschijnlijk af wat de voordelen zijn van een zelf samengestelde PC. Wij leggen het voor je uit!

Je PC voldoet gegarandeerd aan jouw eisen

Er is zóveel keuze op het gebied van laptops en desktops, dat het maken van de juiste keuze niet altijd even makkelijk is. Voor elke PC is wel een puntje te vinden dat je liever zou veranderen. De laptop is niet snel genoeg, het beeldscherm is te klein, de batterijduur is te kort, hij is veel te zwaar om mee te nemen, noem het maar op. Deze irritaties zijn gemakkelijk op te lossen door je laptop of desktop eenvoudig zelf samen te stellen. Scheelt je een vermoeiende zoektocht tussen de PC’s die net niet zijn wat je zoekt!

Direct uitbreiden

Iedereen gebruikt zijn of haar PC op een andere manier. Heb je graag een extra scherm of maak je gebruik van andere accessoires? Meestal maak je die keuze pas als je je PC al een tijdje gebruikt. Wanneer je je PC zelf samenstelt via BTO krijg je de mogelijkheid om je PC uit te breiden, direct bij bestelling. Je kunt een keuze maken uit accessoires die bij jouw gekozen laptop of desktop passen en je kunt gelijk zien wat de PC in totaal gaat kosten. Zo haal jij alles uit jouw PC. 

Hulp van een specialist

Het kiezen van de juiste laptop of desktop is al lastig, laat staan wanneer je hem zelf samenstelt. Wij begrijpen dat je hier wel wat hulp bij kunt gebruiken. BTO biedt hulp van een specialist. Neem contact op met BTO en de specialisten staan voor je klaar! Je kunt een gesprek aangaan en je wensen en behoeften bespreken. Zo maak jij nog steeds je eigen keuze, maar kijkt een specialist met je mee. Op deze manier maak je zeker de beste keuze!

BTO

Heb je interesse in het zelf samenstellen van je PC? Neem dan een kijkje op de website van BTO! Ga in gesprek met een van de specialisten, of stel je PC zelf samen.