Hoeveel mb kost Netflix en hoe kun je hierop besparen?

Hoeveel mb kost Netflix

Je favoriete serie of films streamen via Netflix kost vaak behoorlijk wat mb’s. De kosten die je hiervoor betaald kunnen hoog oplopen. Zeker wanneer jij een beperkt aantal mb’s bij je telefoonabonnement hebt.

Hoeveel mb kost Netflix?

Hoeveel mb Netflix exact kost, is van een aantal factoren afhankelijk. Hierbij kun je denken aan de beeldkwaliteit waarop je streamt en de schermresolutie van het apparaat waarop je streamt. Wanneer je ervoor kiest om te streamen in een hoge beeldkwaliteit, zal het aantal mb’s wat je verbruikt met Netflix een stuk hoger liggen dan wanneer je ervoor kiest om te streamen in een lagere beeldkwaliteit. Hoeveel mb Netflix kost is dus voor iedereen anders. Wanneer jij graag wil weten hoeveel mb jouw Netflix gebruik kost, kun je het instellingenmenu op het apparaat waarop je Netflix gebruikt raadplegen. Hier kun je namelijk inzien hoeveel mb je met welke app hebt verbruikt.

Data besparen met Netflix

De Netflix app op je tablet of smartphone speelt automatisch films en sieres af met een gemiddelde beeldkwaliteit waarbij je ongeveer 700 mb per uur verbruikt. Deze beeldkwaliteit kun je eenvoudig zelf aanpassen in het instellingen menu van Netflix. Daarnaast kun je ook films en series downloaden wanneer je gebruik kunt maken van een wifi-netwerk. Je kunt deze films en series dan later streamen zonder dat je hierbij data verbruikt. Naast dat je kunt besparen op het dataverbruik van Netflix tijdens het streamen van films en series, kun je ook de levensduur van je smartphone batterij verlegen. Hierdoor kun je ongestoord in de trein jouw favoriete films en series kijken zonder dat je bang hoeft te zijn dat de batterij van je smartphone leeg raakt.

Levensduur smartphone batterij verlengen

De levensduur verlengen van je smartphone batterij kun je op een aantal manieren doen. Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat je smartphone niet te koud, te warm of te vochtig wordt. Deze kwaliteit van de batterij van je smartphone gaat namelijk achteruit wanneer je telefoon te warm of te koud wordt. Daarnaast is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat de batterij van je smartphone niet helemaal leegloopt. Ook is het belangrijk dat je je smartphone op tijd uit de lader haalt. Er zijn dus een aantal manieren die ervoor kunnen zorgen dat je de batterij van je smartphone verlengt.