De meest verkochte smartphones van dit moment

In de wereld van elektronica en hippe gadgets is de bekendste variant toch wel de smartphone. Het zijn niet meer de mobiele telefoons van vroeger waar ze gebruikt werden voor twee hoofdzaken: het bellen en sms-en. Je moet kunnen browsen, appen, selfies maken, je bankzaken regelen, noem het maar op. Het is dus niet gek dat door de veeleisende consument de smartphone steeds luxer en uitgebreider wordt. En dat allemaal in een handbaar formaat. Maar wat zijn nou echte verkooptoppers op de smartphone markt van dit moment?

lg g6LG G6

LG weet zich bovenaan de lijst te plaatsen door een model te maken voor een mooie prijs voor meeste portemonnees met een beperkt budget. Met sterke specificaties, een goede camera en groot mooi scherm weet het op deze manier zichzelf te verkopen.

Samsung Galaxy J5 (2017)

Voor de smartphonegebruikers met een lager budget weet dit toestel goed te scoren. Het beeld heeft wellicht niet een hoge resolutie, maar met de gebruikte Super AMOLED techniek, voor diepe contrastwaardes en sterke kleuren, maakt het scherm zeker indruk. Tel daarbij het mooie moderne uiterlijk op en je hebt een zeer leuke telefoon met voldoende standaardfuncties voor het geld.

Apple iPhone 7

Apple kent een rijke historie met releases waar menig Apple fan de opvolgers kopen. Ondanks de populairiteit van de Iphone X is op dit moment de 7 nog steeds de populairste variant. En dat is ook niet zonder reden: je krijgt een prachtig design, een betrouwbaar systeem met daarbij een zeer goede camera. En dat voor een mooie prijs.

Samsung Galaxy S8

De S8 is een van de populairste toestellen die bestaat. De opvolger van de S7 weet te imponeren met een prachtig beeldvullend ontwerp waarbij gebruik gemaakt wordt van de Super AMOLED techniek. Met een van de beste smartphone camera’s op het moment heb je een toestel waar je jouw speciale momenten makkelijk kunt vastleggen, ook bij weinig licht.

Sony Xperia XZ1 Compact

Zoals de naam al doet vermoeden is de XZ1 een compact toestel. Omdat mobiele telefoons tegenwoordig standaard boven een formaat van 5 inch worden gefabriceerd, heb je niet veel keuze als je toch liever een kleiner toestel wilt. Niet alleen is het formaat van dit toestel erg handzaam met 4.6 inch, ook de camera weet indruk te maken.