Huawei P Smart: beste smartphone van 2018 én 2019?

Huawei smartphone

De Huawei P Smart was met recht één van de beste goedkope smartphones van 2018. Nu is zijn opvolger gearriveerd: de P Smart 2019. Wordt dit de beste goedkope smartphone van 2019? 

Wat maakte de Huawei P Smart zo’n succes in 2018?

Smartphones met een optimale prijs-kwaliteitverhouding? Met een Huawei smartphone zit je goed, zoals de P Smart die de Chinese fabrikant in 2018 uitbracht. Nog steeds is dit een van dé beste goedkope smartphones. En misschien wel de beste smartphone van 2018 voor zijn prijs. 
Met zijn dunne schermranden en heldere Full HD+-display van 5,65 inch is deze telefoon een lust voor het oog. Het toestel is superstrak afgewerkt en is ook onder de motorkap tiptop in orde. Dat is te danken aan Huawei’s Kirin 659-processor, die zowel snel als zuinig is. Dankzij de maximale kloksnelheid van 2,36 GHz – dat zeer hoog is voor een budgetsmartphone – starten je apps in no-time op, maar hij werkt ook effectief. Hierdoor gaat de toch al grote batterij van 3000 mAh lekker lang op een lading mee. 
Tel daar ook nog eens prima 8-megapixel selfiecamera en een dubbele camera aan de achterkant bij op, en je hebt een toptoestel in handen voor een scherpe prijs. Maar nu is er nóg meer goed nieuws: deze Huawei smartphoneheeft een waardige opvolger. 

P Smart: beste smartphone van 2019?

Groter, nóg dunnere schermranden en extra snel in gebruik. Dat zijn de belangrijkste verschillen tussen de vorige P Smart en de nieuwe. De P Smart 2019 heeft een groot 6,21 inch-scherm dat ideaal is om series op te streamen. Daarnaast heeft ‘ie een nieuwe processor. Deze Kirin 710-chipset is extra zuinig, zonder aan kracht in te boeten. Hierdoor werkt de telefoon nóg sneller dan de beste smartphone van 2018, waar we het net al over hadden: de P Smart. 
Daarmee is de nieuwe P Smart voor zijn geld wellicht de beste smartphone van 2019. Deze Huawei heeft lekker veel werkgeheugen (3 GB), zodat je snel schakelt tussen je favoriete apps. Oftewel: supersnel apps beantwoorden tussen het streamen of gamen door! De beste telefoon van 2019 voor zijn prijs heeft natuurlijk ook de nieuwste Android-versie, namelijk 9.0 Pie. Deze Android-versie is uitgebreider dan ooit en Huawei levert zelf ook handige software met de telefoon mee. 

Waarom kies jij de P Smart 2019?

De Huawei P Smart 2019 is misschien wel de beste betaalbare smartphone van 2019. Deze Huawei smartphone is scherp geprijsd en bewijst dat je niet de hoofdprijs hoeft te betalen voor een stijlvolle en snelle telefoon. Een goedkope smartphone die met de beste meekan. Ga je met ‘m mee?